Prosjekter

ASB Consult påtar seg oppdrag for en rekke ulike aktører og på ulike områder. I tillegg, jobber selskapet med flere større nettverk og bransjeprosjekter.

ANTOR Norway
ANTOR Norway er et nettverk av nasjonale turistkontorer, ambassader og andre representanter for sine respektive land knyttet til markedsføring av disse som reisemål. ANTOR Norway har bl. følgende tiltak og aktiviteter:
- Webside med kontaktinformasjon til de aktuelle landene.
- Network forum to ganger årlig for dialog knytet til gjennomførte og planlagte aktiviteter.
- Presseworkshop for møter med journalister og bloggere.
- Regional Workshops i ulike norske byer for å treffe lokale aktører i reisebransjen.
- Kvartalsvis nyhetsbrev med informasjon til reiselivsnæringen og media.
www.antor.no

TravelMatch
TravelMatch er Norges største B2B arrangement for utgående trafikk. Dette er et årlig arrangement, først gjennomført i 2012. Her deltar selgere fra DMC s i ulike land, internasjonale flyselskaper, nasjonale og regionale turistkontorer, hotellkjeder og andre leverandører av reiselivstjenester. Inviterte kjøpere er reisebyråer, turoperatører, eventselskaper, reiseansvarlige i større virksomheter, samt utvalgt media.
www.travematch.no

Utforsk Verden
Utforsk Verden er et reise-event for den erfarne og aktive reisende, med fokus på opplevelse og kvalitet. Arrangementet er etablert og eid av aktører i reisebransjen selv, og omfatter kun rene reiseaktører som selger reiser til utlandet. Det legges vekt på dialog med målgruppen, og det tilbys bl.a. et omfattende seminarprogram med fokus på relevante og interessante destinasjoner og reiseopplevelser.  Dette er et nytt tilbud til de reisende, gjennomført første gang i 2019.
www.utforsk-verden.no

 

Nettverksturer
Som en tilleggsaktivitet, som ikke er et forretningsbasert prosjekt, gjennomfører vi også noen gruppeturer for et nettverk av venner og kjente.

Siden 2010, har det vært gjennomført turer til Kina, Japan, Vietnam og Cambodia, Myanmar med Bangkok, Sri Lanka og Maldivene, Indonesia, Sør Afrika, Peru og Argentina, Cuba, Serbia, Ungarn og Romania.

Kommende turer:
Jordan (28. oktober - 9. november 2022)
Unik opplevelsestur til Jordan
Se program

Tur til Australia høsten 2023 (Program kommer)
En smakebit av Australia - DOWN UNDER

 

Andre prosjekter:
ASB Consult jobber også på oppdragsbasis med en rekke andre prosjekter for ulike virksomheter og land, og ytterligere informasjon og referanser oppgis på forespørsel.